A fogkrémben is kókuszolaj?

Bizony, elég sok mindenre használják már, mostanság…

Én régebb óta kísérletezek vele, ahogy kezdenek a bio dolgok is egyre inkább teret hódítani a konyhámban, de mindez csak akkor lendült be igazán, amikor rátaláltam egy multivitamin bioboltra, a netbiobolt.hu-ra.

Ahogy a kókuszolaj, ők is épp oly sokoldalúak… Most is multivitamin bioboltként hivatkoztam rájuk ugyan, csak azért, mert a háziorvosom ezen termékek miatt irányított hozzájuk. Aztán ott megtaláltam egy csomó olyan kókuszolajos terméket is még a virtuális palettán, amiknek a létezéséről nem is tudtam addig, így az sem tudtam, hogy szükségem van rájuk. Pedig szükségem van rájuk!… Érdemes volt tehát jobban szétnézni.

A Netbiobolt így lényegében egy csomó mindent forradalmasított az otthonunkban, a családom életében, ezért ma már elvetünk többnyire mindent, ami nem igazoltan természetes forrásból építkezik. Az összes olyan gyártót, azok termékeit, de a netbiobolt.hu tud ugyanakkor tenni annyi bio-előállítót a saját gyártói listájára (úgy értem, azok listájára, akiknek a termékeit forgalmazza), hogy ekkora termékpalettával már le tudok fedni a konyhánkban minden területet.

Kókuszolajat használunk manapság főzéshez, de szépségipari összetevőként is megállja a helyét. Inkább a zsiradékokra, állati zsírra hasonlít elsőre, mintsem a konyhában használt olajokra. Gondolom inkább csak amolyan funckióbéli elnevezés ez. Tele is van telített zsírokkal. De meg kell érteni a lényegét és onnantól kiváló lesz mindenfélére!

A netbiobolt.hu termékpalettáján van tasakos és vödrös kiszerelésű kókuszolaj is főzéshez, étrendkiegészítő cseppek kókuszolajból kinyert oldatban feloldva, gluténmentes étcsokis vegán desszert szintén kókuszolaj összetevővel, kókuszolajos fluoridmentes fogkrém, kakós törökmogyorókrém szintén kókuszolajból, és még napestig sorolhatnám. Ezek jó példák mind a kókuszolaj széleskörű felhasználására, mind arra, hogy a netbiobolt.hu mennyire egyedi, különleges dolgokat szerez be, speciális igényű embereknek. Olyanoknak, mint amilyen én is vagyok.

Diétásoknak és környezetbarátoknak is nagy kedvence ez a webshop! Amely webshop a bőrbarát kozmetikumoktól a reform élelmiszerekig mindenben az önmagukra igényes emberek oázisa. Ha nagyon odafigyelve minden apróságra, különleges igények szerint táplálkozol, akkor ide látogass! Ha minden vásárlásoddal a környezetedet is óvnád, úgyszintén!

Vitaminokból az orvosom ajánlására én innen rendelek mindig multivitamin gumicukrot a gyerekeknek, vegán alga D3-vitamint, vagy például B1-vitamint. Mitől biok a vitamimok? Leírnak minden tudnivalót ezekről a témákról, ahogy saját magukról, a kereskedelmi szemléletükről, és egyebekről. Hitelesen mondják, hogy “multivitamin biobolt”, nekem elhihetitek. Én ezekre nagyon figyelek. Én a mindent végigolvasós típusú ember vagyok ugyanis.

Bio kiegészítős bolt, egészséges élelmiszer biobolt, multivitamin biobolt – a NetBiobolt szerintem egyben nevezhető mindennek, és ha van hajlandóságunk a különféle témákban írott cikkeiket is böngészni, akkor még az életmód-tanácsadónknak is!

multivitamin biobolt