A kókuszolaj mellett az online kalkulátort is kipróbáltam

Egy kedves barátnőm, Angéla már nagyon régóta az egészséges életmód híve. Persze én sem vetem meg az ilyet, ám én a hagyományos ételek különféle alternatíváitól erősen elzárkóztam. Úgy gondoltam, bőven elegendő, hogyha eleget mozgok, odafigyelek rá, hogy mindenféle ételből mérsékelt mennyiséget fogyasztok, nem esek túlzásokba.
Angéla viszont egyre jobb formába került az életmódváltását követően. Energikusabb, sugárzóbb volt, mint valaha, és nem mellesleg az alakját is minden különösebb erőfeszítés nélkül könnyedén meg tudta őrizni.

Ezeket látván szép lassan elkezdtem nyitottabbá válni a téma iránt, és elfogadtam egy ebédmeghívást is, amikor is minden ételt a megszokott étolaj helyett kókuszolajjal készített el.
Meglepődtem, de fenségesek voltak ezek az étkek, tökéletesen illettek az alkalomhoz, ugyanis ez volt az utolsó olyan találkozónk, melyet Angival közös utazásunk előtt tölthettünk. Konkrétan az évek óta tervezgetett álomutunkra készültünk, és számos részletet kellett még megbeszélnünk.
Angi felelősségteljesebb nálam, nem véletlen, hogy neki jutott eszébe az utasbiztosítás megkötése is. Mondta, hogy rengeteg dolga van, így szeretné rám bízni ezt a feladatot, majd átküldte a https://www.pannonsafe.hu/termekek/utasbiztositas linket.

Itt lefagytam. Soha nem kötöttem még semmilyen biztosítást, nem is tudtam, hogyan kezdjek hozzá. Még a lakásbiztosításom is a banki ügyintéző csinálta meg, mert én azt sem tudtam, eszik-e vagy isszák.
Angi nevetett rajtam, soha nem látott még embert ennyire stresszelni utasbiztosítás miatt.

Mivel látta, hogy az ijedtségem valódi, mesélni kezdett a Pannon Safe-ről.
A Pannon Safe egy remek, több mint 20 éves múltú magyar alkuszcég. Kiváló partnerhálózattal rendelkezik: a hazánkban elérhető legnagyobb és legmegbízhatóbb biztosító társaságok termékeit közvetítik, ráadásul szükséges esetén tanácsadóik is rendelkezésünkre állnak. Megnyugtatott, hogy a weboldaluk kezelése rendkívül könnyű, nagyon átlátható, nem kell aggódnom, meg fogom tudni kötni a biztosítást.

Hát, nem volt más választásom, meg kellett tanulnom biztosítást kötni. Angéla nyugtató szavainak hatása már tovaszállt, így remegő kézzel kattintottam a https://www.pannonsafe.hu/termekek/utasbiztositas linkre.
Vettem egy mély levegőt, és elkezdtem olvasni. Meglepett, de már első ránézésre is hihetetlen bizalmat árasztott az oldal. Valahogy jó érzéssel töltött el itt böngészni, és tényleg könnyen kezelhető volt az egész.
A leírás 100%-ig egyértelmű volt. Az utasbiztosítást bemutatták A-tól Z-ig, minden fontos információ elérhető az oldalon, ami egy hétköznapi ember számára szükséges lehet. Nagyon tetszett, hogy egyáltalán nem volt tele a szakzsargon legnyakatekertebb szavaival, hanem egy kifejezetten érthető szöveg volt előttem, ami még azok számára is kiváló kapaszkodó, akik hozzám hasonlóan soha nem foglalkoztak még a témával.

Miután végigolvastam az utasbiztosításról szóló szöveget, úgy döntöttem, nem halogatom tovább, és megkötöm a biztosítást. Ehhez egy remek online kalkulátor állt rendelkezésemre.
Ez az online felület végtelenül észszerűen van kialakítva, el sem lehet rontani a használatát. Ennek segítségével lehetőség van rá, hogy mindenek előtt kiválasszuk, hogy milyen fedezeteket kérünk a biztosításhoz. Ez azért jó, hiszen minden utazás más: teljesen másra van szükség, ha csak a szomszéd Szlovákiába mennénk síelni, mintha Bora Bora lenne az úti célunk. Itt teljesen egyénre szabott ajánlatokat kapunk, ami egy-egy káresemény során létfontosságú tényező is lehet.
Az elképzelésünknek megfelelően átnéztem és kiválasztottam, mikre van szükségünk, majd a következő oldalra tértem. Ez még egyszerűbb volt, hiszen itt már csak az utunkra vonatkozó adatokat és a személyes információkat kellett megadnunk, hogy láthassam az ajánlatokat.

Néhány perc leforgása alatt végeztem a kalkulációval. Előttem voltak a jobbnál jobb ajánlatok, méghozzá annak az árnak a töredékéért, amennyiért én gondoltam korábban.
A megfelelő kiválasztása után online is meg tudtam kötni, ami rendkívül kényelmes. Elkerülhető vele a sorban állás, tolongás, és rengeteg időt spórolunk meg azzal, hogy nem kell végigjárni az összes biztosítótársaságot a különféle ajánlatokért.

Megnyugtatott a tény, hogy a Pannon Safe lehetővé teszi, hogy akár az interneten keresztül intézkedjünk, hogyha kárügyintézésre kerülne a sor. Persze közel sem biztos, hogy ez bekövetkezik, de jobb felkészülni a legrosszabbra. Engem megnyugvással tölt el, hogy így bármi is történik, azonnal tudunk intézkedni, sőt, ha kell, még tanácsadói segítséget is biztosítanak.

Sikeremen felbuzdulva nézelődtem még egy kicsit: megtudtam, hogy a Pannon Safe nem csak utasbiztosítással foglalkozik, hanem KGFB és casco témakörben is jártas, sőt, akár lakásvásárlás esetén is lehet keresni őket, ugyanis lakásbiztosítást is kötnek, és teljes körű hitelügyintézést is vállalnak. Itt már elkezdtem sajnálni, hogy nem ismertem hamarabb ezt a céget, ugyanis rengeteg mérgelődést és idegességet megúsztam volna, hogyha van, aki segít nekem, amikor a lakásomat vettem. Nem probléma, már utólag ezzel nem tudok mit kezdeni, de így is profitálhatok még a cég megismeréséből.
Elterveztem, hogy a lakásbiztosításom is át fogom kötni. Ehhez csupán az évfordulót kell megvárnom, ahogy azt én megtudtam a www.pannonsafe.hu leírásából, továbbá a kötelezőmet is érdemes lehet újrakalkulálni.

Hát, végül nem bánom, hogy a kókuszolaj mellett a Pannon Safe biztosítás kalkulátorát is kipróbáltam. A https://www.pannonsafe.hu/termekek/utasbiztositas linket elmentettem, hiszen biztos, hogy sokszor fogom még használni!