A székhelyszolgáltatás mentette meg a kókuszolaj kisvállalkozást

Általában igyekszem utánajárni, hogy a bolt, ahol kókuszolajat vásárlok pontosan honnan szerzi az árut. Ez a kis szokásom sok különböző kisvállalkozáshoz elvezetett már. A legutóbbi vásárlásomkor pont a tulajdonos volt benn, így tudtunk egy kicsit beszélgetni egymással. Mondtam neki, hogy mennyire rajongok a kókuszolajért és hogy mindig örülök, ha hasonló ízlésű emberekkel találkozhatok. A tulajdonos erre egy kicsit elérzékenyült és elmesélte, hogy eleinte nagyon nehéz volt beindítani a boltot. Egy cégvezetés sok munkával jár, de szerencséjére az egyik barátja ajánlására megismert egy székhelyszolgáltatással foglalkozó céget, ami végül megkönnyítette az ő munkáját.

A Székhelyszolgáltatás nem más, mint egy székhelymenedzsmenttel foglalkozó cég, ami különböző vállalkozásoknak segít a megfelelő székhely megtalálásában, illetve az ezt érintő ügyekben. Székhelyszolgáltatás expressz 1 órán belül – Budapest, Újlengyel címszó alatt bárki könnyedén megtalálhatja őket. A fővárosban több irodával is rendelkeznek Budán és Pesten egyaránt, így mindenkinek kényelmesen elérhető távolságban vannak. A cég 11 évvel ezelőtt nyitotta meg első irodáját Budapesten, így mondhatni már veteránnak számítanak a szakmában. Az egyre halmozódó sikerek és a növekvő igény végül a terjeszkedésre kényszerítette őket. A Székhelyszolgáltatásnak a Pest megyei Újlengyel településen is van már irodája.

Újlengyel egy elég népszerű településnek számít a vállalkozások körében, ugyanis a település 0% iparűzési adóval rendelkezik. Sőt, az újlengyeli önkormányzat nem kíván ezen változtatni a jövőben sem. Ennek fényében nem csoda, hogy több multinacionális cég is Újlengyelt választotta székhelyéül. A Székhelyszolgáltatás segít abban, hogy a lehető legelőnyösebb döntést hozdd meg ha a céged székhelyéről rendelkezel, mégha kezdő is vagy a szakmában.

A szekhelyszolgaltatas24.hu című weboldalon található egy pontos tájékoztató azokról a lépésekről, amiket fontos átgondolni a székhelyáttelepítés előtt. Egy vállalkozásnak a saját székhelyének való meghatározásához teljes mértékű joga van. Ez azt jelenti, hogy ha egy cég át szeretné helyezni a székhelyét máshova az egy teljesen jogszerű döntés. A székhelyáthelyezés további előnyeihez tartozik, hogy nem szükséges irodát bérelni a településen, mert adminisztrációt sem kell fenntartani. A cég elektronikusan intézi a levelek átvételét, kézbesítését, így rengeteg időt megspórol, ahelyett, hogy ha postai úton csinálnák ezt. Bármilyen átmeneti pénzügyi zavar, vagy csupán egy ellenőrzés esetén a Székhelyszolgáltató felelőssége a hatóságokkal való intézkedés. Ez szintén nagyon sok időt és energiát spórol meg a cégnek. A Székhelyszolgáltatás expressz 1 órán belül – Budapest, Újlengyel igénybevétele esetén építmény adót sem kell fizetni a saját lakásba bejelentett vállalkozás miatt.

Az iparűzési adómentes településen található iroda teljeskörű székhelymenedzsmentet kínál ügyfeleinek. Ebbe beletartozik például a cégtábla kihelyezése. Minden cég a saját székhelyét köteles egy hasonló táblával jelölni, amit közterületről is lehet látni. Egy ilyen táblára elsősorban a vállalkozás neve kerül, természetesen. A Székhelyszolgáltatás expressz 1 órán belül – Budapest, Újlengyel rendelkezései megfelelnek a székhelyszolgáltatásokról szóló 7/2017 IM rendelet előírásoknak. Ez többek között azt is jelenti, hogy minden beérkező levél automatikusan szkennelésre kerül, ezzel együtt megfelelő archiválásra, az ügyfél pedig 24 órán belül értesítve lesz a történésekről. Ezt az is garantálja, hogy a leveleket az ügyfelek elektronikus módon is kézhez kapják, ami az átvételtől számítva nagyjából 2 órát vesz igénybe.

Abban az esteben ha a Székhelyszolgáltatás expressz 1 órán belül – Budapest, Újlengyel felkeltette az érdeklődésedet ne habozz felvenni velük a kapcsolatot. Ezt legegyszerűbben a https://szekhelyszolgaltatas24.hu/ weboldalon keresztül lehetséges elérni. A honlap jobb oldalán össze vannak szedve a legfontosabb tudnivalók és lépések a céggel való szerződéskötésről. Ha esetleg kérdés merülne fel a céggel vagy általánosságban a székhelyszolgáltatással, akkor érdemes vetni egy pillantást a honlapon sorakozó cikkgyűjteményre. Az itt felsorakozó irományok mind a székhelyszolgáltatással, cégalapítással, illetve cégvezetéssel kapcsolatos témákról írnak.
Ha a legjobbat szeretnéd a cégednek, válaszd a Székhelyszolgáltatást!

Székhelyszolgáltatás expressz 1 órán belül - Budapest, Újlengyel