A tisztaságot is elég sokféleképpen lehet értelmezni

A kókuszolaj nagyon sokféleképp felhasználható, az egészséges táplálkozás egyik alappillére. De nemcsak ételekhez jó választás, hanem a kozmetikumok tekintetében is. Akár egy egyszerű olajos pakolás is csodákat tud művelni az arcunkkal és a hajunkkal is. A kókuszolaj méltán népszerű és nagyban segíti, hogy egészségesek legyünk. Erről beszélgettünk nemrég egy baráti társaságban, ahol a különböző tisztítókúrákat, böjtöket is átbeszéltük. Sokan egyre inkább fontosnak tartják, hogy ilyen időszakokat beiktassanak az életükbe.

Hamar a tisztaság egyéb vetületeire terelődött a szó és egy olyan cégről kezdtünk el beszélgetni, akiktől különböző gépeket, eszközöket lehet bérelni. Nyilván ezek nem a háztartásba valók, hanem nagyobb terek, területek takarítására.

Ilyen az az egytárcsás takarítógép is, ami elérhető a Greenway Kft. kínálatában. Ez a gép a TASKI ergodisc 165 típusú egytárcsás súroló, amit nagyon sokoldalúan fel lehet használni. Egy ergonomikus, biztonságos, egyszerűen használható gépről van szó. A munkaszélessége 43 centiméter, a súlya pedig 42 kilogramm és 1100 wattos készülékről van szó.

Az egytárcsás takarítógép sokféleképp használható, így sikálásra, alaptisztításra, spray-tisztításra, polírozásra, parkettatisztításra és samponos szőnyegtisztításra, valamint kristalizálásra is lehet használni.

Az egytárcsás takarítógép kényelmesen, könnyen használható, a hatékonyabb működés érdekében formatervezett irányítókarral rendelkezik, állítható a magassága és alacsony rezgéskibocsátása valamint alacsony zajszintje szintén nagy előny. Ezen kívül könnyen és halkan be lehet indítani, ami szintén egy említésre méltó pozitívum.

Ráadásul ez az egytárcsás takarítógép biztonságos is, hisz biztonságos munkakörnyezetet kínál, a zárt irányítókarnak köszönhetően a kezek védve vannak, a dupla szigetelésnek és a dupla biztonsági zárnak köszönhetően pedig elektronikai szempontból is biztonságos választás. Ezért is érdemes fontolóra venni az egytárcsás takarítógép használatát, és ha már ilyenre van szükségünk, érdemes megkeresni a legjobbat. Nyilván ezek a gépek nem olcsók, de nem is kell megvásárolni ahhoz, hogy élvezhessük az előnyeit. A Greenway Kft. ugyanis bérlési lehetőséget kínál.

Ráadásul a gép egyszerűen és hatékonyan működik, olyannyira, hogy a kiegészítők rögzítéséhez nincs is szükség szerszámra. Problémamentes a szállítása és a tárolása is, összecsukható gépről van ugyanis szó, amiről egy 5 kg-os súlyt le is lehet választani. A sokoldalúsága az egyik legnagyobb előnye, tisztítási feladatok széles skáláján el tudunk bele boldogulni, köszönhető ez a sokféle kiegészítőnek.

De vajon hogy is működik az egytárcsás takarítógép?

A beépített kompresszor segítségével habot is tudunk képezni, tehát a szárazhabos szőnyegtisztításra is lehetőséget kínál. Nagy előnye, hogy igen rövid a száradási idő, így a takarítás után nem sokkal már újra használható a padlózat. Ezen felül szívóegysége és védőfedele is a sokoldalúságot szolgálja, ezek ugyanis segítenek a por elterjedésének megelőzésében, ha pedig spray-tisztításról van szól, akkor a felfröccsenés ellen is védelmet nyújt.

Vizes súrolásra is lehetőséget kínál a Greenway egytárcsás takarítógépe, nagy előnye a víztartálynak, hogy tökéletesen illeszkedik a gépbe és nagy nyílással rendelkezik, hogy könnyen fel lehessen tölteni. Ez a gép is, csakúgy, mint a termékcsalád többi tagja, igen masszív, robusztus kialakítású. Nagyon jó minőséget képviselnek, biztonságos és hosszú élettartammal rendelkező gépekről van szó, melyeknek a szervizköltsége is alacsony.

Ezt és sok mást is kínál a Greenway. Olyan prémium minőségű takarítógépeket, melyek esetében nem kell beruházási költséggel számolunk és az üzemeltetéssel kapcsolatos feladatok terhei is lekerülnek a vállunkról. Hogy ez hogy lehetséges?

Úgy, hogy a Greenway bérleti konstrukciójával az ügyfél azt a gépet kapja meg, amire az ő igényeinek megfelel, és ezt nem is kell megvásárolni. Sőt, a bérlőnek az üzemeltetéssel kapcsolatos költségekkel sem kell foglalkoznia. Így a kiadások is tervezhetőbbé válnak. A bérleti konstrukció magában foglalja a gépeket és azok teljeskörű üzemeltetéségt. Ezzel pedig időt, energiát és pénzt is meg lehet takarítani. Úgy, hogy közben prémium minőségű takarítógépek állnak a rendelkezésünkre.

Nagy előnye ennek a konstrukciónak, hogy nincs kaució, nincs beruházási költség, ha valami probléma van, akkor 24 órán belül érkezik a segítség, a szerviz. Ráadásul ezek a konstrukciók rugalmasak, változtathatók.

A Greenway szolgáltatásai azoknak ajánlhatók, akik nem rendelkeznek a vásárláshoz megfelelő anyagi forrásokkal vagy épp nem szeretnének nagyobb összeget takarító berendezésekre fordítani. Azok számára is előnyösek ezek a konstrukciók, akik tervezhető, fix havi költségekkel szeretnének számolni, és olyan üzemeltetési feltételekre vágynak, hogy számukra ez kényelmes legyen. A rugalmas, változtatható kondíciók szintén egy nagy előny, és azoknak is érdemes felkeresnie a greenwaykft.hu weboldalt, akik csak eseti jelleggel, mondjuk egy nagytakarításra szeretnének prémium minőségű és kategóriájú takarítógépet bérelni.

És hogy mi mindent találunk a greenwaykft.hu kínálatában? Vannak ráülős takarítógépek, olyanok, melyekre rá kell állni és olyanok is, melyeket gyalogosan kell kísérni. Aztán vannak itt seprőgépek is, valamint ráülős porszívók és egyéb, a takarításhoz használható kisgépek.

A ráülős takarítógépek között ott találjuk a Taski Swingo 5000 modellt, ami egy nagyméretű gép, ami súroló funkcióval is rendelkezik. Igen nagy a munkaszélessége, 105 centiméter és magas a tisztítási sebessége is, ami 7,5 km/óra. Ez a gép igen hatékony takarításra képes és egy szabadalomnak köszönhetően a megfelelő víz-tisztítószer arányáról, mennyiségéről is gondoskodik, ezáltal egy takarékos választás is egyben. Hiszen a megfelelő adagolással csökkennek a költségek, kevesebb víz és tisztítószer fogy és a tartály újratöltésével sem kell olyan gyakran foglalkozni. De ez csak egy a széles kínálatban.

Több gyalogkísérős takarítógép is van, mind magas minőséget képviselnek, kényelmes és biztonságos a velük való munka. Ráadásul ezek a gépek megfelelnek minden modern követelménynek, a ráülős gépeknél is többféle dolgot be lehet állítani és attól sem kell tartani, hogy olyan nagyon bonyolult lenne a használatuk.

Ilyen egyszerűen használható az egytárcsás takarítógép is, amit szintén ki lehet bérelni a Greenway Kft-től. Egyre többen döntenek úgy, hogy bérleti konstrukcióban oldják meg az ilyen típusú munkákat, vagy akár mást is. Ebben nincs semmi meglepő, hisz így el lehet kerülni a kezdeti nagyobb költségeket.

Az egytárcsás takarítógép is ezt a célt szolgálja, magas minőséget, kiváló feltételekkel, érdemes számításba venni a bérlést.

Nagyon hasznos volt ilyen témákról is beszélgetni, mert tényleg sok hasznos dolgot tudhatunk meg így, amelyek segítik a mindennapjainkat, megkönnyítik a vállalkozásunk dolgait. Ez pedig abban is segít, hogy nyugodtabban, egészségesebben éljünk.

Amiben egyébként a lelki egészségnek is igen nagy szerepe van, mint ahogy az egészséges táplálkozásnak is. Amikor az egészséges táplálkozásról van szó, sokan sokféle irányzatot képviselnek, követnek és sokszor az ellentétek is belefeszülnek az egyes elméletekbe. Annyi biztos, hogy a kókuszolaj a legtöbb táplálkozási irányzat barátja. Hisz egészséges, többször is lehet benne sütni és összességében egy kiváló választás, íztelen, nagyon jó alternatíva, ami egészséges is. Ha pedig már megvan a kókuszolajunk, akkor érdemes azt nem csak a konyhában használni, hisz remek bőrápoló hatásai is vannak.