Forradalom a “second hand divatban”?

Én legalábbis a női ruha webshopok világában ilyen jó helyre még sosem csöppentem korábban, mint amilyen a dresspack.hu. Úgyhogy a főzés mellett minden mást is forradalmasítunk itthon, úgy látszik. Egyébként nem csak a ruhabeszerzést!

Ruhán amúgy is érdemes spórolni szerintem (nekem ez a mindenkori elvem), mert az kell minden napra, én annyit jövök-megyek, hogy semmit nem tudok felvenni kétszer, ezért is jobb egy ilyen shop, mint a drága márkaboltok. És, mint mondtam, a kókuszolaj és társai elviszik a büdzsé egy jó részét, mert azon a téren pedig az egészségesebb, de drágább irányba kezdtük meg a kísérletezést – így jött szóba a kókuszolaj is.

Mindenben az ideálisan járható utat követem (mert én diktálom a tempót a családban): a Dresspack.hu-val jó minőséget kapunk olcsón (gondos kezek által válogatott hibátlan ruhákat kapunk kézhez, így értem), viszont az egészségmegőrzésben mindig a drága a jó – pont fordítva, mint a ruhaboltnál.

A női ruha webshopok közül jó párat kipróbáltam már, de tényleg most vagyok a legelégedettebb! Köszi, de én maradok már végleg a használtnál, ha van egy ilyen jó hely, ahol ennyire gondosan és lelkiismeretesen szortíroznak nekem, hogy hibás, sérült dolgok ne kerüljenek soha a kezembe! Legalábbis eddig tényleg minden 100%-os volt, ez a legjobb fogás idén – hogy megtaláltam egy ilyen jó “beszerzési forrást”, ilyen fontos területet illetően. Havi több alkalommal is vendég vagyok náluk a netes boltfelületen. Régen tényleg tartottam egy kicsit, hogy nem tudtam eléggé átnézni a turiban, ahol vásároltam egy-egy darabot (mert már akkor is sokat vettem mindig egyszerre, és esetleg becsúszhatott valami apró sérülés), de a címem nem túlzás: forradalmi, hogy itt, a Dresspacknél mennyire védve vagyok az ilyesfajta balesetektől.

Bárcsak a kókuszolajat is ilyen olcsón, és ilyen könnyen a netről tudnám beszerezni (vagy más hozzávalókat). De tökéletes ruhashopunk már van! Nem csak nekem, az egész családnak, apropó… Csak, hogy ne maradjon itt félreértés, nem csak női ruhanemű van, ezt kicsit tényleg félreérthetően fogalmaztam azt hiszem. Találtok náluk jó sok mindent, így férfi cuccokat is, de én a női ruha webshopok világából érkezem, speciális igényekkel és nagy elvárásokkal. Tudom, nőtársaim értékelni fogják, hogy a megfelelő szempontok alapján ajánlottam ezt a helyet, mert máig vallom: ebben mi igényesebbek vagyunk! Nem is ajánlanám nektek ezt a webshop, ha hitem szerint nem lenne tényleg minden aspektusban verhetetlen! Second handre fel!