Gázpalack cseréje következett a kókuszolaj beszerzése után

Az elmúlt pár napban a szokásos dolgokat jártuk végig: a kókuszolaj beszerzését követően a gázpalack cseréje következett. Időről-időre mindkét dolgot meg kell csinálni, csak nyilván nem mindegy, hogy melyiket mikor. Most az a ritka véletlen állt elő, hogy egyszerre kellett mindkettőt csinálni.

A kókuszolajat már régóta tudom, hogy honnan a leginkább érdemes beszerezni. Van egy helyi kisvállalkozás, ahol különböző különleges termékeket lehet beszerezni. Csupa olyan áru van náluk, amiket sehol máshol nem lehet megkapni a környéken, csak rendelni a netről, de az meg több nap, mire kiszállítják. Úgyhogy már egy ideje úgy döntöttem, hogy támogatom őket azzal, hogy csak tőlük veszek mindenféle ilyen jellegű egészséges alapanyagot, mint a kókuszolaj.

A gázpalack cseréjét illetően is megvan már a bejáratott ellátó, aki nem más, mint a gazpalackfutar.com. Ez egy olyan cég, akik Budapesten, illetve Pest megye legnagyobb részén házhoz szállítják a gázpalackokat, amiket bérbe adnak, vagy akár meg is lehet őket vásárolni és csak töltetni kell.

A gazpalackfutar.com-nál sokféle gáz és gázkeveréket lehet beszerezni, hegesztéshez és hétköznapi tevékenységekhez egyaránt. Így találtam én is rájuk, hiszen nálam csak egy egyszerű PB palackot kell cserélgetni, semmi más extra dolgot nem. Ezt viszont rendszeresen, ráadásul egyedül élek a harmadikon lift nélkül, szóval még az sem nagyon opció, hogy majd én beszerzem és felcipelem, mert ez nőként elég nagy mutatvány lenne.

Szóval én csak egyszerűen megrendelem tőlük a PB palackomat, mikor már éppen fogyóban van a mostani és már hozzák is néhány órán belül és le is zajlik pikk-pakk a gázpalack cseréje. Ennél egyszerűbbet nem igazán tudnék elképzelni, mert minden mással csak nekem lenne személyesen dolgom, így viszont mindent megy magától, csak egyetlen telefonhívás után.

A PB gázból egyébként többféle méretben is lehet tőlük rendelni, így a gázpalack cseréje nem feltétlenül kell, hogy ugyanarra legyen, mint az előző méret. Nyilván ezt árban kompenzálni kell. De ha az árakat nézem, akkor is azt lehet mondani, hogy kedvező feltételekkel lehet gázpalackot rendelni ettől a cégtől, mert akár már 6000 forintért kiszállítják nekem Budapesten a PB palackot, ha abban a méretben rendelem.

Nyilván több más opció is létezik, az, hogy melyiket rendelem meg, csak tőlem függ. De az opció adott, ahogyan a többi gázkeveréket illetően is rendkívül széles a választék a méretekben és kiszerelésekben.

Szóval ha egy cím van, amit megjegyeztek a gázpalack házhozszállítás témakörében, akkor az szerintem a gazpalackfutar.com weboldal legyen, akikkel pofonegyszerű a gázpalack cseréje. Még akkor is, hogyha egyedülálló nő vagy a harmadik emeletről.