Glükózamin krém és a kókusz készítmények – én ezeket használom

A kókusz jótékony hatásait már hosszú ideje próbálom kihasználni különféle készítményekben, külsőleg és belsőleg egyaránt, mert hát ezt tényleg mindenhogy ki lehet használni. Egyrészt, kókuszzsírral főzök, ami mondanom sem kell, hogy mennyivel egészségesebb a hagyományos opcióknál és közben mégis ugyanolyan finom lesz a végeredmény, ami készül vele. Másrészt pedig a testemet is a kókuszból készített természetes krémmel szoktam ápolni, főleg napozás után, mert ez az a gyógyítóerő, ami eddig nekem a leginkább bevált, ettől maradt puha és feszes a bőröm. Nem pontosan esztétikai vonalon, de az egészségmegőrzést illetően remekül illik a képbe a glükózamin komplex krém, amit a herbiovit.hu oldalról szoktam megrendelni.

Mivel a mozgást nem vetem meg, de a nap közben meg zömmel ülőmunkát végzek, ezért előfordul, hogy meggyűlik a bajom az ízületeimmel. Ilyenkor történik az, hogy előkerül a glükózamin krém, ami kimondottan az ízületi problémák természetes gyógyítására és enyhítésére szolgál. Ehhez pedig egyértelműen a jobbnál-jobb összetevők járulnak hozzá.

Elöljáróban annyit érdemes tudni a herbiovit.hu termékeiről, hogy ezek vegán cikkek, amik egy részről nem tartalmaznak állati eredetű hozzávalókat, másrészről pedig teljesen természetesek is. A teljesen természetesek azt jelenti ebben az esetben, hogy nem tartalmaznak olyan anyagokat, amelyek szintetikusak, vagy bármiféle mesterséges adalékanyaggal készülnének. Tehát az egész pakk az gyógynövényekkel és természetes térfogatnövelőkkel van elkészítve. Ez végeredményében azt adja, hogy egy natúrkozmetikumot tudunk megvásárolni roppant kedvező áron.

A glükózamin krém konkrét hozzávalói egyébként a borsmenta, az ördögcsáklya és az eukaliptusz. Ez egy olyan együttes, ami aztán tényleg abban tud segíteni, hogy a térdfájás, a fizikai munkából adódó fájdalmak, az izommerevség, vagy az ízületi problémák enyhüljenek és újra mozgékonyak és aktívak lehessünk mindenféle fájdalmaktól mentesen. Éppen ezért ez a krém egyébként kifejezetten gyógymasszázshoz is remek választás. Ezt a gyártó is ajánlja hozzá az oldalán.

Aki egyébként még részletesebben érdeklődik a jótékony hatások megvalósulása és forrása ügyében, annak ott van a weboldal, ahol nagyon sok információt megosztanak még a terméket illetően.

Aki egy kicsit materiálisabb, annak inkább olyan részleteket árulnék el, hogy hogy lehet hozzájutni a glükózamin krémhez. Egy tégely, ami 250 ml-t tartalmaz, az 2490 Ft. De ez az összeg most épp csökkenthető is ezen a hétvégén, mert plusz kedvezmények vannak, amire már az oldalra érkezéskor is felhívják a figyelmet, hogy -20%-kal lehet számolni. A termék árán felül pedig még a szállítási költséggel kell számolni, ami fixen 790 Ft. Ebben nyilván benne van a csomagolás és az is, hogy házhoz vigyék a terméket – de ha valaki már több mindent rendel, akkor ez az összeg nem növekszik, hanem nyilván fajlagosan csökkenni fog, tehát egyszerre több dolgot érdemes szerintem a virtuális kosára tenni.

Arra is adnak tanácsot, ha esetleg csomagként szeretné valaki megvenni a terméket. A csomag tartalma a glükózamin krémhez hasonló módon az ízületek védelmére szolgál, ezért tartalmaz még egy vitamint és egy másik étrend-kiegészítő szert, ami szintén arra való, hogy az ízületeket karban tartsa. Ha ezt így egyben rendelni meg az ember, akkor mondanom sem kell, hogy jóval kedvezőbb áron juthat hozzá a termékekhez, mert 8670 Ft helyett 19%-kal kevesebbet, csak 6990 Ft-ot kell érte fizetni. De persze ez akkor van, ha valaki tényleg erre a területre fókuszál rá és ízületi problémái vannak.

A herbiovit.hu többi oldalán is van lehetőség ilyen csomagok megrendelésére, lehet szó szépségápolásról, vagy ilyen funkcionálisabb, gyógyászati célokra használt termékekről is, mindegyik típusnál vannak gazdaságos termékpárosítások, amivel olcsóbban lehet megkapni a dolgokat. Ha nem csak a glükózamin krém volt az érdekes nektek ebben a cikkben, akkor nézzétek meg, hátha találtok még olyan termékeket, amik segíthetnek a vidámabb és egészségesebb mindennapok elérésében.

glükózamin