Ha elfogy a kókuszolaj… A Te bioáruházad már 10 éve | Biocity Online

Mióta kiderült, hogy gluténérzékeny vagyok, egy kicsit megváltozott az életem. Tulajdonképpen nem is kicsit, sokkal inkább fenekestül felfordult minden. Először teljes káoszban éltem, mit ehetek, mit nem, mit vehetek meg egy átlagos szupermarketben és mi az, ami abszolút a tiltó listán szerepel. Aztán rátaláltam a biocity.hu oldalra, ami tulajdonképpen megmentett minden további őrülettől. Sajnos a szlogen, hogy A Te bioáruházad már 10 éve | Biocity Online rám még nem igaz, de nem sokára ide is eljutunk majd.

Mióta ismerem őket, csak innen rendelek. Igazából ők voltak azok, akik megismertették velem azokat a gluténmentes ételeket és alapanyagokat, amiket kivétel nélkül használhatok és fogyaszthatok. Azóta nincs olyan problémám, hogy bemegyek egy üzletbe és nem tudom, hogy mit vehetek meg, mert eleve már be sem megyek máshová, csak a biocity.hu webáruházába.

Mondanom sem kell, hogy kókuszolajat mindig innen szerzek, de természetesen nem ez az egyetlen termék, ami rendszeresen a kosaram tartalmát adja. Sok más dolog is van, ami nem is csak a gluténmentes szekcióból származik. Ugyanis rengeteg más termékük is van, ami valamilyen más jellegű speciális étrendnek felel meg. Például lehet mindenféle diabéteszes ételt és alapanyagot is rendelni, épp úgy, ahogyan a vegán termékekből sincsen náluk hiány. Ez is azt mutatja, hogy mennyire sokszínű ez a webáruház és ez még persze még mindig csak a jéghegy csúcsa. A legjobb, ha meglesitek magatok, milyen sokféle dolgot is lehet náluk kapni: irány a biocity.hu.

Hátha egyszer majd mi is elmondhatjuk magunkról, hogy: A Te bioáruházad már 10 éve | Biocity Online – vagyis a miénk is. Addig meg kókuszolajra fel!