Két euforikus élmény: a kókuszolaj, és a Méta Autószerviz

– Kókuszolaj! – Kiáltott fel komám. – Az mindent megold.

– Ebben nem kételkedem, bár lehet ez most kivétel lesz – állapítottam meg a combnyakamba nyilalló fájdalom intenzitásából.

Ez természetesen nem törte meg komám olaj iránti lelkesedését és már kutatni is kezdett utána táskájában.

– Adom is! Múltkor nekem is akkora esésem volt, majdnem farokcsont nélkül jöttem haza, de szerencsére akkor is volt kéznél egy kis kókuszolaj, odakentem neki, aztán pár perc múlva mintha új lenne.

– Seggre estél és bekented magad kókuszolajjal? – kérdeztem a megszokott hihetetlenség hanglejtésével.

– Naná! – Rikkantott, és felbontotta a tubust.

Elestem, majdnem összetörtem magam, ennél rosszabb már úgyse történhet, gondoltam, és elkezdtem a sérülésre kenni.

Nem bántam meg a barátomnak szavazott bizalmat, mert euforikus érzéssel töltött el a kókuszolajos kezelés. Legutóbb akkor éltem át ilyen eufóriát, mikor a Méta Autószervizben javíttattam a járgányom. Akkor éppen lengéscsillapító cserére vittem az öreg gépet. A Méta szakembereinek 15 éves tapasztalatuk van ilyesmiben, no, meg modern szervizszoftverük is, ha már ott tartunk. Kitűnő munkásságuknak köszönhetően több ezer rendszeresen visszajáró ügyfélre tettek szert.

Ha létezik autók számára Kánaán, akkor szerintem az a 19. kerületben, a Méta u. 13 alatt található műhelyben van. Nekem még egy ismerősöm ajánlotta őket. Először bizalmatlan voltam, mert már több szerelővel is pórul jártam, de ők mások. A minőséget képviselik, akár kis, akár nagy munkáról van szó.

A hozzáértő szaktudás persze önmagában nem elég. Ha élre tör az ember, legyen modern technikával is felszerelve, és kövesse a legújabb trendeket. A Méta Autószervíz ebben is élen jár, weboldaluk, a metaautoszerviz.hu segítségével például online foglalhatunk időpontot náluk.

Természetesen ezek mellett elengedhetetlen, hogy megbízható emberek fogadjanak és dolgozzanak a járművemen, hiszen ki akarna órákat várni egy szolgáltatásra, ami során aztán ki tudja még milyen problémákat észrevéve rajtam csattanna az anyagi ráfordítás ostora.

A történetük is izgalmas. Kezdetben csak gumikkal foglalkoztak, de az egyre növekvő vevőbázis arra sarkallta őket, hogy kitanulják az autószerelés minden zegzugát. Napjainkra olyan szintre fejlődött a Méta dolgozóinak tudása, hogy márkától és kortól függetlenül bármit megcsinálnak. Lehet szó egy gyors olajcseréről, vagy egy összetett vezérlés javításról, náluk jó kezekben lesz az autó. Weboldalukon pontosan, és a szakzsargont elhanyagolva minden javítási műveletről leírják, hogy miért fontos, és milyen lépésekből áll. Emellett iránymutató ár listával is ellátnak minket, érdemes olvasgatni.  

A műhelyben ügyelnek arra, hogy ne csak az autók érezzék jól magukat, hanem az ügyfelek is. Amíg a javítás zajlik, egy kényelmes, modern és tiszta váróban tölthetjük az időt. Ha valaki szkeptikus volna akár az árakkal, akár a szolgáltatásokkal kapcsolatban, ne habozzék, keresse fel a metaautoszerviz.hu – t, ahol kielégítő válaszokat fog találni mindennemű szervizeléssel kapcsolatos gondolatára. És ha nagyon ráértek, mindenképp nézzétek meg a képgalériát is, mert nagyon látványos fotókat rejt az autószerelés világából.