Kft vagy bt alapítás? A topcegalapitas.eu-nál mindegyikre van lehetőség!

Régebben sokat agyaltam rajta, hogy be kéne lendíteni a kókuszolaj üzletet. Nehezen volt elérhető, pedig egyre több embernek volt erre szüksége a gluténérzékenység miatt. De valahogy mindig halogattam – tologattam, amiből aztán persze az lett, hogy kicsúsztam az időből és más csinálta meg helyettem ezt az üzletet, már nem jelentett akkora piaci rést, hogy aztán érdemes legyen rögtön belecsapni. Most viszont megint van egy világmegváltó ötletem, ami miatt úgy érzem, hogy érdemes lenne egy vállalkozást indítani. Ráadásul az is most jött szembe, hogy (új) Cégalapítás 16.900 Ft vagy INGYEN – ha székhelyet kér. Ilyen üzletet lehet kötni a topcegalapitas.eu-nál, nem semmi.

Ez egy olyan cég, akik abban segítenek, hogy egyszerűbben induljon a vállalkozók élete és ezért létre lehet náluk hozni mindenféle klassz dolgot: például kft-t és bt-t is. Nem is akármilyen lehetőségekkel: ha székhelyszolgáltatást is igénybe veszünk, akkor bizony azt lehet mondani, hogy ingyen volt maga a cégalapítás, teljesen mindegy, hogy milyen vállalkozási formáról van szó. Persze, a székhely maga nem lesz ingyen, de összességében még mindig nagyon jól jár a vállalkozó.

A topcegalapitas.eu-nál egyébként is rendkívül könnyűnek és gördülékenynek tűnik a cégindítás művelete, mert a honlapon található információk alapján csak néhány dolgot kell egyeztetni, előkészíteni és aláírni és tulajdonképpen már boldog cégtulajdonosok is lehetünk. Ez szerintem megy, mint a karikacsapás. Főleg úgy, hogy (új) Cégalapítás 16.900 Ft vagy INGYEN – ha székhelyet kér. Úgyhogy azt hiszem, nem kell sokat várnom arra, hogy fogjam magam és beleugorjak egy ilyen műveletbe. Mindent megtudtam a gyakran ismételt kérdésekből, szóval még nagyon kérdőjel sincs a fejemben. Hát hajrá!