Kókuszolaj, frissen szüretelt citrom és egyebek – otthonra elérhetetlenek?

Rengeteg dologgal kísérleteztem mostanság. A kókuszolajjal kezdődött minden, amit a konyhában pont olyan hatékonyan használtam fel olykor, mint külsőleg, a konyhán is kívül, egyéb területeken! Lelkesítő dolog a konzumizmust hátrahagyva újszerű megoldásokat próbálgatni, amiknek a kikristályosodásához dolgozni kell, de még izgalmasabb előállítani mindenféle alapanyagokat otthon hozzájuk. Így még inkább a magaménak érezhetem, amit megteremtettem.

A fóliasátor rengeteg dologra lehetőséget ad, és amikor azt keresgéltem, honnan szerezhető be fóliasátor fólia, másra is találtam zseniális megoldásokat. A gazdabolt.hu oldalon, ha körülnézünk, mindenféle dimenziója kitárul előttünk az otthoni gazdálkodásnak. Kicsiben, nagyban – mindenben segíthetnek, de pont az fogott meg, hogy én kezdőként tippeket, trükköket találtam a weblapon.

Az árak jók, a shopjuk jó, számomra innen könnyen meg is közelíthetők, ahol lakom, noha az ország minden részéről komoly forgalmat bonyolítanak, de a “Szaktanács” felületen belül azt láttam, hogy komoly diskurzus előzte meg már másoknál is – kifejezetten sokaknál – az otthoni gazdálkodásuk beindítását. És számos szakértő segítette válaszokkal őket, az otthoni kertészkedőket, az oldalon. Rendelés előtt, vagy után, bármikor. Hosszú és kifejtős választ kapott például valaki a málna biotermesztés témakörében, ami meg is hozta a kedvem ehhez is például.

Biztossá váltam abban úgyszintén, hogy előbb egy kisebb, ún. “fólia alagutat” szeretnék, de az azóta történt rendeléseim során annyira elégedett voltam az áruk minőségével és a tanácsaikkal egyaránt (én a Chat-felületet szoktam inkább használni), hogy már spórolok az egész kertet lefedő fóliasátor fóliára.

Alig várom, hogy elbüszkélkedhessek vele a barátoknak, hogy mi mindent állítok elő otthon, és nincs kétségem, hogy velük minden menni fog. Mint a karikacsapás!

fóliasátor fólia