Kókuszolaj pótlása és fotóelőhívás

Szerintem már lassan tíz éve annak, hogy felkapott lett a kókuszolaj, vagyis inkább úgy mondanám, hogy újból felfedezték. Valamiért a konyhában és a szépségápolásban is egyszerre lett ismét népszerű, és a női magazinok szinte árasztani kezdték magukból a különböző áldásos hatásait, az internetes portálokról nem is beszélve. Azért azt szögezzük le az elején, hogy a kókuszolaj, avagy kókuszzsír szerintem nem csodaszer. Bárminemű használatáról bőrre, hajra szerintem mindenképpen érdemes kikérni szakértő – bőrgyógyász, fodrász – tanácsát. Nekem bevált, amikor ricinusolajjal keverve, meleg pakolásként gyakran alkalmaztam a hajam puhábbá varázsolásához, a hajnövesztés serkentésére, de nem biztos, hogy ez a legjobb megoldás. Viszont ugyanerre, vagyis hasonló dologra hívnám fel a figyelmet a kókuszolaj fogyasztásával kapcsolatban. Valamiért nagyon egészségesnek és szinte csodaszámba menő dolognak kiáltották ki egyesek a kókuszolajjal, illetve kókuszolajban való sütést, de ennek is érdemes utánaolvasni, illetve dietetikustól, szakértőtől tájékozódni.

Azért én tartok mindig itthon valamennyit, legutóbb a készletet akkor töltöttem fel, amikor a Sootersnél hívattam elő néhány fotót. A Sooters számomra egy igazán megbízható brand, mert már a szüleim is náluk hívatták elő a családi fotókat. Ez pedig azóta sem változott, csak még könnyebb lett a folyamat: bármilyen készülékről vagy tárhelyről feltölthetjük a Sooters weboldalán keresztül a kiválasztott képeket, azok pedig ezt követően kis idővel életre is kelnek a prémium minőségű papíron! Ráadásul a Sooters a környezetre is figyel. Korunk egyik legfelkapottabb témája a környezetvédelem, égetően fontos az, hogy minél inkább megvédjük bolygónkat. Ezért is nagyon jó hír az, hogy a cégnél a nyomtatási technika a korábbinál 90%-kal környezetbarátabb – ők így tudnak lépést tenni a tudatosabb életmód irányába. Legyen az vászonkép készítése, egy komplett fotóalbum, vagy egy szívhez szóló fényképpel ellátott ajándéktárgy, a Sootersre biztosan számíthatunk. A vászonkép készítése számukra ugyanúgy rutinfeladat, mint bármi más, és ráadásul többféle falikép verzió közül is válogathatunk.

A honlap nagyon könnyen kezelhető és átlátható, véleményem szerint nagyon egyszerű és gyors a használata, még az idősebb generáció számára is gyerekjáték a kezelése. A honlapon található vélemények is mind magas megelégedettségről tanúskodnak, és az újdonsült ügyfelekben növelik a bizalom érzését – én pedig szintén csak jókat tudok a cégről elmesélni, sok év tapasztalat után. Manapság teljesen átértékelődött a kézzel fogható képek értéke. A mai digitális korban, amikor leggyakrabban egy képernyőn találkozunk konkrét képekkel, nagyon jó érzés kézbe venni, összegyűjteni a legemlékezetesebb pillanatok lenyomatát. Ráadásul ezeket a képeket ajándékba is adhatjuk, amivel az idősebb generáció tagjait – a szülőket, a nagyszülőket vagy a nagynéniket, nagybácsikat – lephetjük meg, akik életében még valóban nagyobb szerepet játszottak és játszanak a kézzel fogható képek. Ha mindezt pedig egy nagyobb vászonkép készítése koronázza meg, vagy összeállítunk nekik egy komplett albumot, annál jobb! De egy kedves fotóval ellátott bögre is megannyi örömet tud szerezni a megajándékozottnak, akárhányszor csak rápillant.

A vászonkép készítése tehát csak egy jó opció a sok közül a Sootersnél!