Kókuszolaj ránctalanításra? Azért ennél jobb megoldás is van!

El kell ismernem, hogy a kókuszolajat nagyon sok mindenre lehet használni. Vannak, akik a bőrápolásban is bevetik ezt, de a legtöbbeknek nem válik be. A kókuszolaj mivel olajos, zsíros, ha sokat kenünk belőle magunkra, akár zsírossá teheti a bőrünket is.

Vannak, akiknek beválik és alkalmazzák a mindennapokban, de van, akinek nem jön be. Én az utóbbi vagyok, én nem tudnám kókuszolajjal kenegetni az arcomat Nekem már ha egy kicsit olajosabb a nappali arckrémem, akkor is fénylő, zsíros és pattanásos lesz a bőröm. Ezt pedig nem szeretném. Amennyire csak lehet, kerülöm az olajos krémeket, és igyekszem olyan natúr kozmetikumokat használni, amik nem teszik olajossá, zsírossá, nehézzé a bőrt.

Nálam már egy olajos sminklemosó is katasztrófát tud okozni, ezért nagyon meg kell válogatnom ,milyen krémeket, kencéket használok a napi bőrápolási rutinomban.

Szerencsére nem én vagyok az egyetlen, aki ilyen gondokkal küzd, ezért egyre több olyan arclemosót és krémet találok az interneten és a boltok polcain, amik kifejezetten a zsíros és olajos bőr ápolásában segítenek.

Sokat szenvedtem, mire megtaláltam a kedvenc termékeimet, amikhez ragaszkodom is. De van egy olyan krém, amit nemrég találtam és egyből beleszerettem.

Amúgy azért vettem, mert nagyon jókat olvastam róla az interneten, mindenki agyon dicsérte. Nekem a népszerű, agyon dicsért krémek nem szoktak beválni, most mégis úgy döntöttem, hogy ki fogom próbálni pedig ragaszkodom a már bevált arcápolási termékeimhez, most mégis valami miatt úgy döntöttem, hogy rám ne jellemző módon újítani fogok.

És nagyon jól tettem! A krém, amit vettem egészen elképesztő, nagyon jó hatása van már rövidtávon is!

Egyébként nagyon sok facebook csoportban benne vagyok, ahol a bőrápolás a téma és ott ajánlották ezt a szérumot a táskás szemre, a szem környéki ráncokra, és már a kommentek meggyőztek, nem szokott ennyire nagy egyetértés lenni a kommentelők között, de erről mindenki csak jókat tudott mondani. Természetesen utána is néztem az interneten, hogy mi lehet ez,. amit mindenki ennyire dicsér, amiért mindenki odavan.

Az ilyen csoportokban nagyon jó tanácsokat lehet kapni, sokan vannak benne, akik ugyanazon mentek keresztül, mint én, mindenki megosztja a tapasztalatait, hogy neki milyen házi praktikák váltak be, vagy melyik terméket kezdték használni, hogyan alakították ki a napi rutinjukat és mik váltak be, miket érdemes kerülni.

A bőrápoló csoportokban mindenki nagyon kedves és segítőkész, elég sok jó tanácsot kaptam már itt, amikor kerestem a megfelelő krémeket, sminkeket.

Vannak ezekben a csoportokban egyébként kozmetikusok, bőrgyógyászok is néha, akik segítenek és véleményeznek termékeket is, elmondják a tapasztalataikat. Ők igazi profik, akik szívesen segítenek az embereknek.

Egy ilyen csoportba találtam rá az instantense.hu oldalra, ami egy csodaszérumot forgalmaz. Egy olyan bőrfeszesítő szérumot lehet innen rendelni, ami pár perc alatt kifejti a hatását, és rászolgált ezzel a hírére.

Ez egy igazi kis csodaszérum, ami hatékonyan felveszi a harcot a szem alatti táskákkal, karikákkal, perceken belül csökkenti ezeket, de a rövidtávú pár órás hatása mellett hosszútávon is lehet rá számítani, hiszen csökkenti a ráncokat.

Az instantense.hu oldalon le is van írva, hogy hogyan működik, mi van benne, milyen a hatása, és hogy hogyan éri el ezt a már-már varázslatosnak nevezhető eredményt.

Az oldalon képekkel, illetve videókkal szemléltetik a szérum bőrfiatalító hatását, ami szinte azonnal látszik is használat után. 3-5 perc alatt hat, ahogyan ez a videókon is látszik. A modellek kivétel nélkül mind sokkal fiatalabbnak néznek ki.

De minek is köszönhető ez a hatás?

Az instantense.hu oldal nem árul zsákbamacskát, mindent leírtak itt, amit a szérumról és a hatóanyagairól tudni érdemes.

A szérumban biometikus peptidek és növényi kivonatok vannak, ezek a hatóanyagok pedig könnyen és gyorsan beszívódnak a bőrbe, ennek köszönhető, hogy 3-5 perc elegendő ahhoz, hogy feltöltse és kisimítsa a ráncokat. Ez az ideiglenes feszesítő hatás elég látványos, szinte látszik, ahogy eltűnnek a ráncok, a táskák és fiatalodik a bőr. A hatása bőrtípustól függ, de általában 6-10 óra között szokott tartani.

A szérum így tehát azonnal hat, de a rendszeres használattal hosszútávon fiatalítja a bőrt, az apróbb ráncokat, szarkalábakat, szem alatti táskákat és karikákat is tartósan csökkenti.

Az összetevők között van egyébként argirelox peptid, amely klinikailag tesztelt bőrfeszesítő anyag, egy olyan díjnyertes fehérje, amely ellazítja az arcizmokat és ennek köszönhetően természetes úton csökkenti a ráncokat.

Van benne még bioskinup contour 3r is, amiről be kell, hogy valljam, most hallottam először. Ez egy növényi kivonatokból álló bőrfeszesítő hatóanyag, amelyben megtalálható a fehér-liliom, brazil ginzeng, muira puama is. Ezek koncentráltan vannak jelen a szérumban, serkentik a mikrocirkulációt, így csökkentve a szem alatti táskákat, sötét karikákat és a sokaknál gondot okozó puffadtságot. Emellett a bőr tömörségét is javítja ez a koncentrátum. Természetesen nem csak a levegőbe beszélnek ezzel, ennek a koncentrátumnak is klinikailag igazolt a hatása.

A szérumban található még eyeseryl peptid is, ami az ödéma és a rossz nyirokkeringés ellensége, megakadályozza a kollagén glikációját, így nem veszít a bőr a rugalmasságából és nem alakul ki a táskás szem sem. Hatékonyan elbánik a szem alatti táskák fő okozóival, így érthető, hogy belekerült ebbe a szérumba is.

Van még benne egy sokkal közismertebb összetevő, a nátrium hialuronát, ami ismerős lehet sokaknak. Igaz, inkább a hialuronsavval szoktunk találkozni a mindennapjaink során. Ez a nátrium hialuronát a hialuronsav egy nagyobb molekulasúlyú változata, ami a víznek akár az ezerszeresét is képes megkötni a bőrben! Ezzel hidratálja a bőrt, javítja annak a textúráját. A ráncok nagy része a vízhiányos bőr esetén jön létre, de a nedvesség megkötésével ez az összetevő hozzájárul a bőr nedvességének megtartásához és ezzel csökkent a ráncképződést. Segítségével sokkal puhább, rugalmasabb és kisimultabb lesz a bőr.

A szérum tartalmaz még agyagból kivont különleges szilikátokat, azaz agyagásványokat is. Ezek a szilikátok egy réteget képeznek a bőrön, ez a réteg megemeli a ráncokat, csökkenti a szarkalábakat és feszesíti a bőrt. És ez az azonnali feszesítő hatás az, ami akár 10 órán keresztül frissebb, fiatalosabb megjelenést kölcsönöz a bőrnek. Persze a többi hatóanyag is hozzájárul ehhez, de azok inkább a hosszútávú hatásért felelnek, ezek az agyagásványok állnak az azonnali hatás hátterében.

A szérum hatása, hatóanyagai nagyon vonzóvá teszik a terméket, de nem lehet elmenni amellett sem, hogy mennyire egyszerű a használata. Nem szükséges előtte semmiféle kémiai hámlasztás, sem alapozás, tonikolás, csak meg kell mosni az arcot. Száraz bőrfelületre kell felvinni a szérumból nagyjából 1-2 rizsszemnyi adagot. Fontos, hogy nem szabad szétkenni, hanem finom, úgynevezett “ütögető” mozdulatokkal kell felvinni a bőrfelületre. A szérumnak nincs ragacsos hatása, nem kellemetlen az érzete, hamar, nagyjából 10 másodperc alatt beszívódik a bőrbe. Ezután már csak várni kell, amíg kialakul a feszesítő hatás. Plusz info: ha legyezzük, vagy esetleg a hajszárítóval egy kicsit rásegítünk a száradásra, sokkal hamarabb is kialakulhat ez a hatás.

Ami szerintem még jó ebben a szérumban a gyors beszívódás és egyszerű használat mellett, hogy lehet rá sminkelni, kifejezetten olajmentes termékekkel. Mivel én a problémás bőröm miatt csak ilyeneket használok, nem is kellett új sminkeket vennem. Az sem baj egyébként, ha valaki olajos termékekkel sminkel rá, de akkor azzal is számolhat, hogy nem fog annyi ideig tartani a szérum hatása.

Mivel ennyire keveset kell belőle használni, nagyjából 60 napig elég a szérum. Tényleg nem kell belőle sok. De lehet látni, mikor kent valaki túl sokat az arcára, mert olyankor egy fehér, porszerű réteg ül ki az arcra. De ha ilyet tapasztalunk, akkor sem kell megijedni, ez a réteg egy vizes zsebkendővel egyszerűen letörölhető.

A szérumot az instantense.hu oldalról lehet megrendelni, de azt hallottam, hogy bizonyos patikákban is kapható.

Az ára sem vészes, alapvetően 18.000 Ft körül kapható, de sokszor akciós az oldalon, így olyankor 14.390 Ft-os áron is hozzá lehet jutni, ami szerintem nagyon kedvező.

Ami nagyon szimpatikus még a termékkel kapcsolatban, hogyha az oldalon vásároljuk, akkor van rá pénzvisszafizetési garancia is. Ez azt jelenti, hogyha valami miatt nem válna be, akkor vissza kell küldeni és visszafizetik a vételárat. Szerintem krémekhez és szérumokhoz képest elég olcsó, de így abszolút nem kockáztat az ember, mert ha mégsem jönne be, akkor visszaadják az árat.

Bár nem tudom, mi baj lehetne vele, hiszen érzékeny bőrre is használható, a száraz bőrön is kifejti a hatását, nincsenek benne olyan összetevők, amik általában az allergiás reakciókat kiváltják, így mindenki használhatja.

Az oldalon rengeteg véleményt lehet olvasni a termékről és ahogyan én is, úgy a többi vásárló is meg van elégedve vele. A szérumot egy független kutatóintézet is bevizsgálta, itt tesztelték a szérumot és nem okozott semmilyen irritációt a bőrön. Ráadásul a hatását is igazolták, az ideiglenes hatása minden tesztelőnél kialakult, és 56 nap alatt a szemráncok 4%-kal, a táskák pedig 5%-kal csökkentek, így a hosszútávú hatása is bebizonyosodott.

A szérum eltávolítása is egyszerű. Ha nem akarjuk a pár perc alatt kialakuló eredményt, akkor le kell mosni. A jótékony anyagok így benne maradnak a bőr felső rétegében, csak azt a bizonyos agyagos réteget távolítjuk el, ami az azonnali hatásért felel.

A szérum nem szárítja a bőrt, de nem is lesz zsírosabb tőle. Minden bőrtípusra megfelel, a használata pedig minden korosztályban lehetséges.

Nagyon meg vagyok vele elégedve, minden nap használom egy ideje, amióta rátaláltam. Beépítettem a mindennapi rutinomba és tanúsíthatom most már, hogy mennyire jó hatással van a bőrömre.

instantense.hu
instantense.hu