Kókuszolajat és cipőt is vettem az énidőmben

Jó pár éve még nem is létezett ez a kifejezés, hogy énidő. Sokáig, miután meghallottam, én is azt gondoltam, hogy ez valami mondvacsinált dolog, hisz az embernek mindig van saját magára ideje. Miért kellene még külön elnevezni ezt az időt, meg címkéket ragasztani rá. Aztán rájöttem, hogy van valami az énidőben. Mert a hétköznapok folyamatos rohanásában nem biztos, hogy énidőnek minősül az, ha megiszunk egy gyors kávét, bemegyünk egy cipőboltba és miközben a gyerekek rohangálnak, gyorsan lekapunk egy pár akármilyen cipőt, csak hogy végre szabaduljunk.

Na pontosan ezért vezettem be én is az énidőt az életembe, amikor csak egyedül vagyok, a gyerekek ilyenkor a nagyinál vannak, én pedig hosszú órákat fordíthatok csak magamra. Nem a mosásra, főzésre és takarításra, hanem magamra. Szeretem ezt az időt is otthon tölteni egyébként, megiszok egy finom teát, kávét és zenét hallgatok, olvasgatok.

Legutóbb például a kókuszolaj jótékony hatásairól olvastam és rendeltem is magamnak kókuszolajat az internetről. Sokáig azt hittem, hogy csak sütéskor vagy főzéskor, a konyhában veszem hasznát a kókuszolajnak, de aztán rájöttem, hogy ez nincs így. Szinte nincs is olyan, amire ne tudnám használni. Nekem leginkább az tetszett, amikor arról olvastam, hogy a testápolásban is milyen hatékony és jótékony a kókuszolaj.

De nem csak olajat vettem, hanem végre volt időm alaposan szétnézni a cipomarket.hu-n. Cipő, papucs, bakancs, táska webáruház | cipomarket.hu – erről a webáruházról beszélek. Az egyik játszótéri anyuka hívta fel rá a figyelmemet, amikor arról panaszkodtam, hogy a két- és négyévessel micsoda tortúra cipőboltba járni. Nagy szemekkel nézett rám, és közölte, hogy hát ő mindig a cipomarket.hu-n vásárol. Mert kényelmes, gyors és nagyon jó árakon lehet nagyon jó minőségű cipőket venni. Több se kellett, én is ellátogattam a cipomarket.hu-ra.

Cipő, papucs, bakancs, táska webáruház | cipomarket.hu

Nagyon-nagyon tetszett, amit ott láttam. Világmárkák legújabb modelljei, jó áron, méretválasztékkal. Sokszor bosszankodom, mert nem találok a méretemben cipőt, hisz pont a 37-es,38-as az, ami a leghamarabb el szokott fogyni. Na itt volt mindenből a méretemben, úgyhogy tudtam válogatni.
Persze lehet szűrni méretre is a keresőben, de nekem volt időm szétnézni. Alaposan szétnézni, miközben zenét hallgattam és teát kortyolgattam. Igazán kellemes kis délután volt, és jó pár új pár cipővel is gazdagodtam.

Nagyon tetszettek a csizmák és bokacsizmák, hamarosan már itt a szezonjuk, de a bakancsok között is találtam nagyon szuper modelleket a cipomarket.hu-n. Kicsit nosztalgiázásképp, de szétnéztem a nyári szandálok, papucsok között is, és ha már itt voltam, vettem ezekből is. A szekrényben elfér, és hamarosan úgyis itt a nyár.

A cipomarket.hu webáruházban ugyanúgy kapni lehet férfi cipőket és gyerekcipőket is, minden évszakra, minden stílusban. De amire én most fókuszáltam, azok a gyönyörű táskák, melyek pillanatok alatt elvarázsoltak. Az tetszik a cipomarket.hu webáruházban, hogy a táskáknál is lehet például szűrőket beállítani, hogy milyen színű, milyen nagyságú táskákat szeretnénk látni, és persze lehet szűrni az árra is.

De ez ugyanígy van a cipőknél is, méret, szín, ár – csak beállítjuk a nekünk megfelelő szűrőket és láss csodát, máris csak azokat látjuk, melyek érdekelnek bennünket. Nagyon örülök annak, hogy ez a játszótéri anyuka felhívta a figyelmemet a cipomarket.hu-ra, így most már én is innen vásárolok. A gyerekeknek sokkal kényelmesebb, ha otthon lemérem a talpukat és utána együtt megnézzük, hogy milyen cipőcskét is szeretnének, mint cipőboltról cipőboltra járni és csak próbálgatni a lábbeliket.