Kókuszolajt pakolásztam egy hétig

Egy boltban dolgozom mint raktáros. A főnök valamiért úgy döntött, hogy bizonyos készetekből többet szeretne felhalmozni, mert a raktárban elég nagy az üres tér, ami jó lenne felhasználni. Ezért aztán bizonyos termékekből, melyek lassan romlanak, nagyobb készleteket halmozott fel. Ezek között volt a kókuszolaj is. Legalább egy hétig kellett ezeket pakolásznom, és persze más termékeket is. Nem volt valami kellemes, főleg azért sem, mert nekem már előtte is fájdogált a hátam, de emiatt ez most ráerősített.

Volt egy pont, mikor egyszerűen azt éreztem, hogy el kell mennem valami gyógytornászhoz, aki legalább enyhít a fájdalmaimon.

Az egyik kollégámnak hasonló problémái voltak pár hónapja, de talált valami gerincterápiás központot, ahol nemcsak rendbe tették, de a testét is megerősítették annak érdekében, hogy a fájdalmai ne térjenek vissza.

Megkérdeztem tőle, hol volt a kezelése, Ő pedig a Porckorongsérv konzervatív kezelése | Therapy4U weboldalra irányított. Elég sok időt elidőztem itt, mert tetszett ez az internetes felület. Elsősorban a blogot olvasgattam, ahol érdekesebbnél érdekesebb irományokat fedeztem fel. Kicsit tájékozottabbá váltam ezeknek köszönhetően.

Na, de szeretnék írni a lényegről is.

Szóval mit adott nekem a Porckorongsérv konzervatív kezelése | Therapy4U? Egészséget és fájdalommentes életet!

Az első alkalom során alaposan felmérték az állapotomat. Ehhez különféle teszteket alkalmaztak, de előtte néhány kérdést is feltettek nekem. Azután kiválasztották a számomra legideálisabb kezelési fajtákat.

Már az első alkalom után úgy távoztam onnan, hogy a fájdalmam megszűnt. De persze még ezután is foglalkoztak velem, hiszen biztosítani kellett, hogy a probléma már ne térjen vissza. Így több kezelés is várt még rám, és mindegyikről azt tudom mondani, hogy teljesen megérte, mert folyamatosan éreztem, hogy egyre csak jobb fizikai állapotba kerülök.

Az életem egyik legjobb döntései közé tartozik az, hogy esélyt adtam a Porckorongsérv konzervatív kezelése | Therapy4U stábjának. Ha esetlen lenne köztetek olyan valaki, akinek szintén ilyen jellegű szolgáltatásra lenne szüksége, akkor már tudjátok, kikhez érdemes fordulni.