Meglepetések helyett

Aznap is egy teljesen átlagos napnak indult. Reggel lefőztem egy kávét, elmentem futni egyet, elkezdtem a napot. A csapatépítéshez tervezett főzéshez készülődve realizáltam, hogy a kókuszolajat még meg kell vegyük. Így felkerekedtem, és a várost a nyakamba véve elindultam egy biobolt felé. Ekkor jöttem rá, hogy a céges autót bent hagytam az irodánál, tömegközlekedéssel jöttem haza. Sajnos a sajátommal kellett menjek, és hála az égnek, hogy volt nálam kiküldetési nyomtatvány, amivel tudtam igazolni a kilométerszámot, üzemanyag-használatot.

Be is ültem a kocsiba, és ekkor láttam, hogy az utolsó lapja is hiányzott a tömbnek. Viszont eszembe jutott, amit kollégám említett az elmúlt napokban, pont az ilyen és hasonló esetekre, kiküldetési nyomtatványt elektronikus úton is lehet készíteni. Ajánlása szerint, a roadrecord.hu online szolgáltatása pontosan az ilyen esetekre kínál teljes körű megoldást. Beépített NAV-ellenőrrel, real time útnyilvántartó funkcióval szolgál a cég. Továbbá még hétvégén is elérhető szakértői ügyfélszolgálattal.

Mobilos applikáció is segít

Applikációt is lefejlesztett a roadrecord.hu, így a legkényelmesebb módon, akár telefonról is végezhető a teljes folyamat. Nem csupán a magánautó üzleti tevékenységét, az üzleti célú autóhasználatot is nagyban megkönnyíti a program. Mivel valós időben jegyzi a megtett utat, az elhasznált üzemanyagot, az adott hónap végén ezekből könnyedén tudunk fogyasztási normára vonatkozó, vagy a megtett kilométerekre vonatkozó adatokat lehívni, és továbbmegyek.

kiküldetési nyomtatvány

Stresszmentes utazás a kiküldetési nyomtatvány társaságában

Lízing esetében, amit a mai világban rengeteg cég alkalmaz üzleti autók esetében, a lízingárból visszatéríthető ÁFA kalkulátor is található a weboldalukon a roadrecord.hu-n. Ez pedig mind a munkavállalóknak, mit a munkáltatónak egyaránt hasznos lehet. Gyors regisztráció után könnyedén lehet követni a megtett utat, akár visszamenőleg is. Még bankkártya-adatokat sem szükséges megadnia a felhasználónak, egy 14-napos próbaidőhöz így is kap hozzáférést. Így a teljesség nyugalmával indultam kókuszolajért, rögzítve az oda-és visszautat.

Világéletemben étolajjal főztem, sütöttem, persze ha a recept nem kívánt mást.  Ahogy egyre többet kezdtem ezzel foglalkozni, beleástam magam, utánajártam egészségesebb, fenntarthatóbb alternatíváknak, így találtam rá a kókuszolajra, mint helyettesítője akár olajnak, akár zsírnak. Mint élettanilag sokkal kifizetődőbb megoldás, mivel triglicerid tartalma indukálja a zsírégetést, a bőr egészségét is támogatja, segít megőrizni a bőrben tárolt vizet, így akadályozva meg annak száradását, és-ezen én is meglepődtem-szájvízként, pontosabban szájolajként is használható, és ajánlott is, mivel a szájban lévő baktériumokat is jelentősen csökkenti, ezért is ajánlottam, hogy a csapatépítésen is ezt használjuk.

Már hazautamon voltam, csomagtartómban a kókuszolajjal, amikor csörgött a telefonom, a főnököm volt az, és elég kétségbeesett volt a hangja. Bement az irodába, és a kocsimat meglátva eszébe jutott, mivel járhatom a várost, mire egyből válaszoltam, hogy a sajátommal indultam útnak, erre egyből kérdések sorozatával kezdett bombázni, mint például ’Hogyan lesz ez elszámolva?’ vagy ’Kértem e számlát a benzinkúton a tankolásért?’ Nem is válaszolhattam volna nyugodtabban, elmagyaráztam neki, amit a kollégám nekem, hogy a kiküldetési nyomtatvány vagy esetleg útkövetés, vagy esetleg, a jövőre nézve lízing kalkuláció miatt ezentúl ne fájjon a feje, mivel a roadrecord.hu teljeskörű szolgáltatásai nem csak, hogy lefedik mindezt, egy applikáció formájában bárhol elérhetővé teszik elérésüket bárhonnan.

Fel is kapta, legalább is kaphatta a fejét ezek hallatán, tudomásomra adta, hogy erről még beszélnünk kell, ennyire megtetszhetett neki az ötlet. Végül is megértem, kompakt, széleskörű, és könnyen elérhető-mi kell még?