Most már az IPhone mobiloknál is lehetséges a gyári kijelzőcsere!

Kókuszolaj, kókuszzsír… ha van valami, mai mostanában valami eszméletlenül lett mind a konyhában, mind a szépségápolásban, akkor ez bizony az – sőt még a kutyások is találkozhattak már ezekkel a termékekkel, mert még az állattartásba is begyűrűzött ez a termék. Az, hogy mennyire jó, mindenki döntse el maga, de a népszerűsége nem vitatható. Állítólag fogyasztó hatással rendelkezik, ami szerintem elég kérdéses és inkább nem alapoznék rá egy egész fogyókúrát, de az tény és való, hogy remekül tud ételek alá például zsiradékként funkcionálni, viszont jóval egészségesebb egyéb társainál, például a napraforgóolajnál, ami, lássuk be, nem túl “diétás”. A kókuszolaj mellett természetesen számos alternatíva elérhető erre is, de mégis érdemes például egy próbát tenni a bőrápolás kapcsán is, hiszen elég sok tapasztalatban számoltak be arról, hogy az arcbőrre is remek hatást gyakorol – ártani például biztos nem árt.

Ahogyan az sem ártott volna, ha nem töröm rommá a mobilon kijelzőjét és így nem kell szervizt keresnem iphone xs max kijelző csere munkálataira. De így történt és szervizt is keresnem kellett, így hát egy barátnőm javaslatának hála rátaláltam az LCD FIX üzletére. Ez egyébként egészen spontán történt, merthogy éppen egy remekül frekventált plázában kóvályogtunk, mikor észrevette a mobilommal történteket – viszont ennek a márkának hivatalosan nem lehet cserélni a kijelzőjét, csupán maximum utángyártott elemmel, így hát, mivel még működött, egy időre jegeltem a témát. Barátnőm ekkor legyintett és mesélte, hogy a fent is említett üzletben az iphone xs max kijelző csere is lehetséges egy speciális technikának köszönhetően, amely egyébként jelenleg teljesen egyedülálló – aminek örültem, merthogy más tapasztalataiból már tudtam, hogy az utángyártott kijelzők általában majdnem olyan rosszak, mint az én gyári, ugyan törött kijelzőm.

Az LCD FIX lehetőséget talált arra, hogy amennyiben csupán az üveg sérült, de maga a kijelző ép és rendben van, akkor kizárólag az érintőüveg kerüljön kicserélésre úgy, hogy az eredetit leválasztják a helyéről és egy újat laminálnak oda. Ehhez mindenképpen szakember és szaküzlet kell, mert manapság már a telefongyártók olyan technológiákat alkalmaznak, amely által már a leszedés műveletét sem lehet otthoni körülmények között elvégezni. Az LCD FIX-nél végzett iphone xs max kijelző csere esetén az új LCD a telefonnal úgy kerül összeköttetésre, mint a gyári darabok esetén, így gyakorlatilag Te, felhasználóként semmilyen változást nem fogsz tudni érzékelni. Az érintőüveg maga nem gyári, viszont mivel csupán egy speciális üveglapról beszélünk, ennek összetétele, kivitelezése már szinte teljes mértékben megegyezik az eredetivel, amely a mindenhol használt utángyártott képernyőkről már közel sem mondható el.

Nem is haboztam: épp abban a plázában voltunk, ahol az üzletük, így rögvest fel is kerestem őket ennek kapcsán. Nem kellett csalódnom, természetesen vállalták az ezzel kapcsolatos munkát, amely mindösszesen egy órát vett igénybe és azóta is élvezhetem a gyári, hibátlan kijelzőt!