Motorolaj adalékok – Adalékok | Olajwebshop.hu – kenőanyag és más

Na, mi jut eszetekbe arról, hogy kókuszolaj? Nektek is az olajwebshop.hu? Nem? Miért nem? Nekem egyértelműen igen, úgyhogy most el is hintek itt nektek néhány gondolatot, hátha nektek is ez ugrik majd be a továbbiakban. Szerintem érdemes lehet elmenteni a könyvjelzők közé, nem csak fejben, hanem a böngészőtökben is. Motorolaj adalékok – Adalékok | Olajwebshop.hu – kenőanyag megbízható forrásból.

A kókuszolajjal való első találkozásom már egészen régre tehető, mert viszonylag sok idő eltelt azóta, hogy kiderült, hogy gluténérzékeny vagyok és ennek megfelelően kell táplálkoznom. Ehhez hasonlóan az olajwebshop.hu is már egészen régen ott van a palettán nálam, mert mióta megvan az autóm, nagy figyelmet próbálok arra fordítani, hogy a megfelelő műszaki állapotban tartsam, minden szempontból. Ebben pedig rengeteget segíthet az, ha megfelelő módon van adalékolva az járgányban használt motorolaj. Illetve minden más olyan kenőanyag egyébként, ami a gépjárműben használatban van.

De miért is van ez így? Hát erről egész sokat lehet olvasni szerencsére az olajwebshop.hu oldalán, ahonnan én is jól kiműveltem magamat – a kókuszolaj után. A helyzet nagyjából annyi, hogy vannak a jobbnál-jobb kenőolajok és kenőanyagok, amik persze nagyon jól működnek és ellátják a funkciójukat és megkenik a mozgó alkatrészeket, hogy azoknak minél hosszabb legyen az élettartamuk. Azonban azt is érdemes tudni, hogy ezek önmagukban sokszor nem tartalmaznak minden olyan plusz anyagot, ami egyébként akár még jól is jöhetne a motor elemeinek. Éppen ezért van arra lehetőség, hogy a felhasznált kenőanyagokat még pluszban adalékoljuk is. Itt általában még olyan kemikáliákkal találkozik a rendszer, amik abban segítenek, hogy a kenés még inkább tökéletes legyen és hogy az esetlegesen megkopott felületek egy kicsit “gyógyuljanak”. Ezáltal mondanom sem kell, hogy a hosszútávú cél és eredmény az, hogy a motor élettartama meghosszabbodjon.

Motorolaj adalékok – Adalékok | Olajwebshop.hu – kenőanyag megbízható forrásból – szóval ezért is ennyire fontos az, hogy a megfelelő plusz anyagokat használjuk fel ezekben a rendszerekben időről-időre. Hogy melyik lehet a megfelelő, abban rengeteget tud segíteni nekünk az olajwebshop.hu. Egyrészt, a honlapon nagyon sok hasznos tippet lehet találni ebben a témakörben, ami alapján kialakul egy kép az emberben erről az egészről. Ha viszont ennél egy kicsit több útmutatásra volna szükség, arra is bőven van lehetőség, mert vannak üzletek is a városban.

Az egyik Kőbányán van szerencsére, az nekem mindig útba esik munkába menet és jövet, szóval általában ott teszek egy kis megállót, ha éppen szükségem van valamire. A Gyömrői út szerencsére kellően központi hely nekem, de vannak még üzletek a város másik területein is. Így például az is be tud ugrani az olajwebshopba, aki Kelenföld felé jár, hiszen az Etele úton is van egy üzlet, ahogyan Óbuda és Újpest sem marad kenőanyagok és szakmai segítség nélkül. Szóval bárhogy is legyen, mindig bele lehet futni egy jól felszerelt üzletbe, ha az ember jó helyen keresi: gyakorlatilag bármelyik részén a városnak. Hiszen a négy égtáj mindegyik irányában van egy bolt, ahol tudnak segíteni az ügyes-bajos autós kérdéseinkben.

Remélem, hogy hasznos volt számotokra ez a kis ismertető és már nem ijedtek meg attól a mondattól sem, hogy Motorolaj adalékok – Adalékok | Olajwebshop.hu – kenőanyag megbízható forrásból. Ha egy fél lépéssel közelebb kerültetek ahhoz, hogy ti is használjatok adalékokat a motorolajhoz, vagy netán, hogy beugorjatok valamelyik üzletbe, akkor már megérte ezt a kis összegzőt megírni nektek. További biztonságos autózást mindenkinek!

Motorolaj adalékok - Adalékok | Olajwebshop.hu - kenőanyag megbízható forrásból