Nektek is volt “krokkeretek”?

Én legalábbis, állítólag, így neveztem anno a kedvenc krokodilt formázó játékomat, amit mindig hordtam magammal, és nem lehetett kivenni a kezemből, amíg nagyon kicsi voltam.

Kókuszolaj, aloe vera, és egyebek… Mióta előbbit használom és gyakran beszélgetek azzal az ismerősömmel, aki először javasolta főzéshez és egyéb dolgokhoz is, rájövök általa, hogy sokkal több mindenre kiterjedő, sokkal figyelmesebb világban élünk, mint hajdanán. Több a nagyszerű, innovatív ötlet, és ezáltal is teljesebb életet élünk.

Az is ezt erősítette, amikor a gyermekünk számára javasolta a szóban forgó illető Rágómakit. Már rájött a tudomány is, hogy a nagyon pici korban lévők bizony ragaszkodnak bizonyos tárgyakhoz annyira, hogy sosem engedik ki a kezükből, és ebből lehetne hasznot is kovácsolni! Nyilván inkább utóbbi hordozza a felfedezés-jelleget. Miért ne aknázzunk ki minden ilyen lehetőséget? Rágómaki olyasmi, ami erre alapoz – az Imagine Baby forgalmazza (imaginebaby.hu) szintén az ő a tippje alapján, és nagyon várom, hogy hozzánk is érkezzen egy belőle. Remélem, a mi picinknek kroki haver helyett tehát egy kis maki lesz a legjobb haverja, mert ő tényleg sok dologban is tud majd segíteni, azon túl, hogy megteremtheti az állandóság biztonságérzetét. Mert egyébként, ez az állandóság tényleg fontos – ha ennyire kötődik a gyermek valamihez, ami megnyugtatja, az hasznos lehet igencsak a nevelés folyamatában. Az ilyen biztos pontok egyébként is meghatározók.

Na, de mit tud ezen felül még az Imagine Baby legnagyobb dobása? Mert ahogy írtam, ez már az tudományosság világa is, és eddig, a lényegről szót sem ejtettem még.

Rágómaki bármely tetszőleges színben egy olyan hívogató játék lehet, melyet a fogzás segítésére ajánlanak. Csillapítja a fájdalmat, és egyéb képességek elsajátítását is felgyorsítja a használata (melyek ebben a korban fejlődnek legkritikusabban). A biztonságérzet is a pozitívumok listáján van tehát – lesz mihez kötődni, és lesz mi által megnyugodni a picinek, kíméletesre tervezett és könnyen tisztítható játék. Az Imagine Baby például (hogy visszautaljak a kókuszolaj forradalmára) ilyen forradalmian új, orvosilag alátámasztottan remek innovációkkal járul hozzá a tudatosabban célszerű fejlődéssegítéshez. Rágómaki FDA és CE tanúsítványokkal is rendelkezik, BPA mentes anyagokból készült. Összességében tehát egy aranyos, a gyermeknek vonzó majmos játék, amit tudatosan terveztek, nem csak a “játszásfunkció” kielégítésére.

Az Imagine Baby kínálatában továbbá vannak még egyéb figurák is, és kiegészítők. Például bőrgyógyászatilag tesztelt stria elleni tápláló olaj, és ilyesmik. Nézzetek rájuk és nézzetek rá a kókuszolaj felhasználására is, mert manapság, aki keres, az többet talál, mint régen. Több hasznos, nagyszerű és nemcsak divatos, de tudományosan kifejlesztett dolgot, hogy a gyerekkor mellett a felnőttkor is simábban menedzselhető, és egészségesebb legyen. Áldom a sorsot, hogy belefutottam egy ilyen barátba, aki ennyire nyitott szemmel jár a világban és ennyi hasznos tippet ad nekem (például a Rágómakit).

Imagine Baby