Pergola teraszra és a nyár egy élvezhető évszakká válik

Lassan a kókuszpálma a kertünkben is megterem – viccelődhetnénk nem is annyira elvont módon, hisz manapság olyan nyaraink vannak Magyarországon, hogy még a mediterráneumban élőket is próbára tenné.

A forróság és a tűző napsütés olykor oly’ elviselhetetlen, hogy bekényszerülünk a házunkba, holott egy pergola teraszra akár megoldás is lehet. A kulteriarnyekolo.hu egy olyan weboldal, ami segít nekünk a kinti árnyékolási megoldásokat megtalálni, alkalmazni, de mindezek előtt alaposan le is írják, hogy például miért előnyös a pergola teraszra. Szóval olvasgassuk őket!

Persze, mint az oldalon látható, itt aztán az árnyékolási megoldásokat végigveszik töviről hegyire, és ha szeretnénk, mielőbb kiközvetítenek nekünk egy olyan kivitelezőt, aki bármit felépít a kertünkre, vagy a teraszunkra, hogy ne nekünk kelljen mindent kitalálni.

A megoldásaikkal kitágíthatjuk életterünket, meghosszabbíthatjuk azt a házon kívülre. Vannak pavilonjaik, féltetőik, előteraszaik, napellenzőik, sávrolóik is a listában. De nem csak minket kényeztetnek, ha szeretnénk ugyanis, a kivitelezőik csinálnak nekünk kocsibeállót is mondjuk. A mi házunkat egy télikert építésével tették még exkluzívabbá, de a tippet az ő oldaluk szolgáltatásainak igénybevételéhez egy olyan barátomtól kaptam, akiknél teraszt csinosítottak. Pontosabban tették azt még funkcionálisabbá nyári grillpartikhoz meg ilyesmikhez.

A kókuszolaj nagyszerű dolog, de szeretném megtartani annak mediterrán exkluzivitását és egyáltalán nem örülök, hogy a globális dél a hazánkba költözött – éghajlati, időjárási szempontból. Szerintem tegyetek meg ti is mindent a megfelelő árnyékolásért a kulteriarnyekolo.hu-val, mert ezen megoldások nélkül az év egy részében élhetetlen lesz a terasz, az udvar, stb.

pergola teraszra