Reformernek lenni hétköznapi szinten?

Én mindig próbálok erre törekedni. Mindig újítani, kitűnni valamivel, mert szerintem ez jó példa, amit mutatni érdemes. A haladás a megmaradásunk titka! Amikor pedig valami beválik nálam, tudjátok rólam, hogy mindig megosztom az írásaimban…

A kókuszolajról már sokszor írtam, hogy újabb és újabb területeken vált be. A kozmetikum-összetevői felhasználásától főként a főzésig. Most pedig a motorbolt.co.hu-ról értekeznék!

Mi olyan érdekes ebben a biciklis webshopban, ahol elektromos kerékpárok vannak? Főként az, hogy nem kizárólag biciklis shop és nem is csak elektromos kerékpárok vannak amúgy! Pont ez a lényeg…

Ők, ez a webshop, akiknek persze fizikai üzletük is van (Dunaföldváron – Viczai Kft.), árulnak olyasmiket is, mint termonadrág, munkakesztyű és ezek is különlegesen újító módon készült és használható dolgok. Nyilván, azokat sorolom, amiket mostanában vettem tőlük és valami újszerűt jelentenek szerintem. Minőségben mindenképp.

De azért, mert mégiscsak elsők között ez egy elektromos kerékpárok árusítására szakosodott bolt, innen vettem a Pedelec középmotoros bringámat is. Nos, ez volt mostanság a legnagyobb újításom. Egyszerre sportos, mégis áthelyezhető a hangsúly a megerőltetés nélküli haladásra is. Pesten támogatott a biciklis közlekedési irányvonal egyre jobban, mert nem annyira környezetterhelő, mint az autó, könnyű a tárolása.

Ez a webshop szerintem maga a haladás! De tényleg, mindenben. Alig soroltam fel a lényegből bármit. Nézzétek át a sok-sok főkategóriát, és azon belüli almenüiket. Robogó, roller, nem csak bicikli. De minden, amitől reformernek érezhetitek ti is magatokat! Az elektromos kerékpárok nem csak azért tűnnek ki, mert menők, hanem segítenek leváltani az autózást! Próbáljátok ki, terjesszétek az infót ti is, ha bejön nektek is.

elektromos kerékpárok