Új termékek mellett selfiegéppel is várom majd a boltomba betérőket

Jövő hónapban lesz egy éve, hogy megnyitottam főként az egészséges életmódhoz kapcsolódó termékeket árusító boltocskámat. Az évforduló megünneplésére különböző akciók indítását tervezem, hiszen ez egy rég bevált reklámfogás. Emellett pedig új termékek – pl. a főzéshez vagy otthoni kozmetikumok (mondjuk szappan) készítéséhez is használható kókuszolaj – forgalmazásával, illetve szülinapi hétvégével is ünneplek majd.

Nemrég kaptam egy remek ötletet, aminek köszönhetően szinte teljesen biztos vagyok abban, hogy a szülinapi hétvégén egy fotósarok is várja majd a hozzám érkező vásárlókat. A remek kiegészítő programban a SelfieGep.hu weboldalt hívom majd segítségül, amit egy ismerősöm ajánlott, aki egy esküvőn találkozott a cég szolgáltatásával.

A selfiegép praktikus és ötletes program lehet bármilyen rendezvényre

A SelfieGep.hu egy selfiegépek, valamint a hozzájuk tartozó fotósarok bérbeadásával, rendezvényeken való felállításával foglalkozó cég. Weboldalukról megtudhatjuk, hogy a selfiegép lényegében egy hordozható, mini, kis helyen is felállítható fotóstúdió, mely kiváló minőségű fényképek készítésére alkalmas. A selfiegép emellett nem csak elkészíti, hanem rögtön ki is nyomtatja a képeket. Így az általunk szervezett rendezvény vendégei apró és egyedi ajándékkel a zsebükben távozhatnak a rendezvényről.

A selfiegép tehát egyrészt azért nagyon praktikus eszköz, mert viszonylag kicsi (mindössze 3×3 méteres) hely kell ahhoz, hogy felállítható legyen a teljes fotósarok. A fotósarok a gép mellett tartalmaz egy fotófalat, ami előtt a képek készülnek. Ez az alapszolgáltatásban fehér, de a SelfieGep.hu oldalon lehetőségünk van egyéb hátterek közül is választani. Továbbá szintén a fotósarok részét képezi számos vicces kiegészítő, amelyekkel még jobb képek készjthetők.

Másrészt pedig azért is nagyon praktikus eszköz, mert a kezelése is nagyon egyszerű. A képek készítéséhez egyetlen gombot kell megnyomni a kijelzőn, majd pózolni és várni a kész képet. Az elkészült fotókat a gép egy példányban azonnal ki is nyomtatja. Továbbá digitális formában is el lehet kérni, így garantáltan megőrződik, és az interneten is könnyen megosztható.

A selfiegép tehát összességében egy nagyon praktikus eszköz, a SelfieGep.hu szolgáltatása pedig mindent megad ahhoz, hogy egy rendezvény örök emlékké váljon.

A SelfieGep.hu alapszolgáltatásában mindent megkapsz a felhőtlen szórakozáshoz

A SelfieGep.hu weboldalról pontosan, részletesen megismerkedhetünk azzal, milyen alapszolgáltatást kínál a cég, mi tartozik ebbe bele, mennyi időre bérelhető a gép és a fotósarok, valamint milyen árai vannak az egyes szolgáltatásoknak.

A felsorolásnak köszönhetően hamar meggyőződhetünk arról, hogy ebben az alapszolgáltatásban minden benne van, ami a felhőtlen szórakozáshoz kell. A fotósarok, amit felállítanak, tartalmazza a gépet és vicces kiegészítőket a fényképekhez. A géppel korlátlan mennyiségű fénykép készíthető és nyomtatható a bérlés ideje alatt, így senki nem marad fénykép nélkül. A készülék használata pedig nagyon egyszerű, de annak érdekében, hogy tényleg minden gördülékenyen menjen, a cég egy munkatársa végig a helyszínen marad és segít.

Én biztos vagyok benne, hogy ezzel dobom fel a boltom születésnapját. A selfiegép azonban évfordulók megünneplésén túl bármilyen esemény (akár esküvő vagy céges buli) remek kiegészítő programja lehet.

Ha téged is érdekelne a lehetőség, keresd fel a SelfieGep.hu oldalt. Ott minden kérdésedre választ kapsz!