Vajon mi mindenre jó a kókuszolaj?

A kókuszolaj egy olyan természetes olaj, amiről nagyon sokáig nem is tudtam, hogy nekem a kedvencem lesz. Hiszen nagyon sokáig étolajat használtam és elégedett is voltam vele. Viszont idővel elkezdtek olyan hírek elém kerülni, amiből az volt olvasható, hogy nem biztos, hogy ez a legegészségesebb. Ez egy kicsit elgondolkoztatott és elkezdtem egészségesebb alternatívák után keresni. Az egyik barátnőm ekkor már a kókuszolajat használta és ő ajánlotta, hogy próbáljam ezt ki. Egy hónapnyi kókuszolaj használat után nagyon megszerettem. A kókuszt egyébként is szerettem, ezért nem állt távol tőlem ez a dolog, de azt semmiképp sem gondoltam volna, hogy ennyire tetszeni fog. A barátnőmnek hála pedig ma már remélhetőleg valóban egy egészségesebb olajat használok a sütéseimhez.

Amikor asics futócipő után keresgéltem akkor is ugyanez a barátnőm segített. Ő nagy asics futócipő kedvelő ezért tudtam, hogy őt kell megkérdeznem a témában. Amikor a Cipőteszt oldalát ajánlotta nekem, akkor még nem ismertem őket. Teljesen új volt számomra a futás világa, ezért mindenre kíváncsi voltam, amit a Cipőteszt oldalán megtudhatok. Nagyon sok információt tartalmaz a weboldal, ezért nem csak a futásról tudhattam meg többet, hanem a futócipő összehasonlításoknak köszönhetően a cipőkről is. Az asics futócipők egyébként úgy vettem észre, hogy nagyon népszerűek, ezért nem is volt kérdése számomra, hogy én is ilyet szeretnék vásárolni. Hiszen ha valami népszerű, akkor biztosan jó. Legalábbis ha egy olyan dologról van szó, amit nem divatból vesznek az emberek.

asics futócipő

Egy futócipő pedig sokkal fontosabb, mint azt egy laikus gondolhatná. A futócipők oldalán tudtam meg azt is, hogy mennyire fontos a megfelelő futócipő kiválasztása. Külön meg lehet adni, hogy milyen távra szeretnéd használni, milyen gyorsasággal, milyen súlya legyen stb. Több mindent is ki tudsz választani és ezeknek a megadásával valóban a számodra legjobb darabot tudod használni a futásaid során.

És nem csak akkor lehet hasznos a futócipő, ha versenyszerűen végzi ezt az ember. Ha valaki rendszeresen fut, akkor bizony érdemes lehet beszereznie egy minőségi darabot.

A nem megfelelő futócipőben való futás ugyanis komoly ízületi fájdalmakat tudnak okozni hosszútávon. Éppen ezért a Cipőteszt oldalán található tesztek elolvasása után mindenkinek érdemes lehet kiválasztani a szerinte legjobb és neki való cipőt, hogy ne okozhasson hosszútávon semmilyen problémát a sportolás.

Hiszen az egészséges élethez elengedhetetlen a sportolás, de ez csak akkor fogja valóban az egészséget jelenteni, ha helyesen tesszük azt.

A Cipőteszt mindenre felhívja a figyelmet és a cikkeikben nagyon sok hasznos tanácsot és tippet megtalálhatunk a futással kapcsolatban. Ha még Te is kezdő vagy ezen a téren, vagy már egy ideje futsz, de sosem néztél utána komolyabban a témának, akkor lehet itt az ideje, hogy ezen változtass.

A Cipőteszt nagyon sok segítséget megad ehhez és a legjobb márkák cipőit ajánlja számodra. Ha szereted az Adidas, Asics, Under Armour vagy Nike cipőket, akkor ezek a futócipők is biztosan tetszeni fognak. Csak és kizárólag minőségi darabokat árulnak, ezért érdemes lehet a honlapjukon megnézni minden olyan cipőt, ami érdekes lehet a számodra.

Ha utcai, terep, karbon lemezes vagy egyéb futócipőre lenne szükséged, akkor keresd őket bizalommal!

Amennyiben kérdésed merülne fel, akkor azokat is felteheted nekik. Habár a honlapon nagyon sok információ megtalálható lehet olyan kérdésed, amire nem kapsz egyértelmű választ. Ilyenkor is állnak a rendelkezésedre és választ kapsz minden kérdésedre.

Válassz az asics futócipők közül és vedd meg a Cipőteszt weboldalán!