Vízszerelőt és kókuszolaj-webshopot is a játszótéren találtam

Ezért is jó játszótérre járni, mert ilyenkor mi anyukák hasznos tanácsokkal segítjük egymást. Én például nem csak azt a tökéletes helyet találtam meg az interneten, ahonnan kókuszolajat vásárolhatok, hanem vízszerelőt is. Ez a vizszereles.net, akikre bármiben lehet számítani, ami víz- vagy fűtésszerelés, csatornázás vagy épp duguláselhárítás.

Egyedülálló anyukaként nagy teher nyomja a vállamat, nincs férfi a háznál, nincs segítség, mindent én oldok meg. Egyre jobban boldogulok, szóval ezt nem panaszképp írtam. Sokan vagyunk ilyen helyzetben a játszótéren, ezért rendszeresen megosztjuk tapasztalatainkat egymással. A kókuszolaj-webshopot is egy ilyen játszótéri beszélgetés alkalmával fedeztem fel. Sőt, az egyik anyukától még tanácsokat is kaptam, hogy milyen sokféle mindenre használható a kókuszolaj.

A vizszereles.net-et is egy napsütéses délutánon ajánlották, amikor arról kérdezősködtem, hogy ki tudná kicserélni a csaptelepemet. Persze sokan azt gondolják, hogy ez nem nagy kunszt és elég hozzá egy vízpumpafogó, de aki nem ért hozzá, az akár tönkre is tudja tenni a csaptelepet. Ez meg nagy bosszúságot okozhat. Szóval bennem egyáltalán nem volt kérdőjel azt illetően, hogy szakember segítségét kérem a cserében.

A vizszereles.net oldalára lépve elkezdtem böngészni, hogy mi mindennel is foglalkoznak. Így megtudtam, hogy egész Budapesten és Pest megyében dolgoznak, és hogy akár egy-két órán belül is a helyszínre érkeznek, ha sürgős dologról van szó. Gondolom, hogy ilyen lehet egy csőtörés vagy ha a fűtés elromlik a téli nagy fagyok idején. Mindkettő sürgős azért, vagy, ha például eldugul a lefolyó. Ez egyébként már az egyik barátnőmmel előfordult.

Persze az eset után magát ostorozta, hiszen a dugulást meg lehet előzni, akár egy párszáz forintos kis műanyag szűrővel is, amit a lefolyóba kell tenni. Ekkor legalább a darabos ételmaradék nem jut a lefolyóba. Persze e nélkül is el tud dugulni a lefolyó. Amit sokan nem vesznek észre, vagy nem akarnak észrevenni. Hogy egy picit lassabban folyik le a víz, aztán még lassabban és még lassabban. A legtöbb esetben így történik a dugulás és nem hirtelen. De sebaj, mert a vizszereles.net a dugulás elhárítását is vállalja.

Ez is egy szakma, amihez szakember, szaktudás kell, itt pedig több évtizedes tapasztalattal állnak az ügyfelek rendelkezésére. Tudom, hogy vannak csőgörények, amiket sokan előszeretettel használnak, pedig ezek sem veszélytelenek, ezekkel is lehet kárt okozni, megsérteni a cső belsejét, vagy épp maga a csőgörény is elakadhat a lefolyóban. Ez pedig már dupla, ha nem tripla munka. Szóval érdemes a duguláselhárítást is szakemberre bízni. Nyilván vannak olyan vegyszerkeverékek is, amiket magunknak össze tudunk keverni. De ezek használata sem veszélytelen, gondoljunk csak arra, hogy milyen mérgező gázok szabadulhatnak így fel. Belegondolni is rossz egyébként.

A vizszereles.net bármilyen, a folyóvízzel kapcsolatos munkát elvégez. Lehet ez az egész ház vízvezetékrendszerének kiépítése, vagy épp a csaptelepek cseréje, beszerelése. Ezért érdemes ellátogatni a honlapra, hisz mindent vízzel kapcsolatos dologról lehet itt olvasni.

A vizszereles.net garanciát vállal az általa végzett munkára, ami szintén egy plusz pont ennek a profi és megbízható csapatnak. És hogy miért írtam le mindezt? Mert személyesen is azt tapasztalatam, hogy profi munkát végeznek, korrekt áron és pontosan érkeznek, a megbeszélt időpontra. Ami manapság tényleg nagyon fontos, főleg egy olyan embernek, akinek minden perce be van osztva.

vizszereles.net